Фінішне оздоблення стін - фарбування в Одесі

Сьогоднішні тенденції показують, настати часи пластикових та алюмокомпозитних фасадів, і фарбування фасаду може відійти у минуле як пережиток старої епохи. Але на сьогоднішній день враховуючи вартість всіх вентильованих фасадів, фарбування будинку виходить не тільки вигідним ціновим рішенням, але й надає вашій оселі новий ковток оновлення. З одного боку ця справа здається простою і за часом не такою вже й витратною. А з іншого боку, варіанти фарбування будинку різноманітні настільки, що сам процес зробив крок не тільки за технологією фарбування фасадів, але й за способом її нанесення.

Навіщо фарбувати фасад?

Зовнішнє фарбування фасаду будинку виконує дві функції: естетичну та захисну. Якщо людину зустрічають по одязі, то перше враження про будинок і його власників справляє фасад. Фарбування будинку фасадною фарбою може підкреслити окремі архітектурні особливості будівлі, виділити архітектурні елементи зовнішніх стін. Більше того, саме вона є завершальним етапом, в результаті якого заміський будинок чи котедж набуває закінченого та привабливого вигляду. Захисний аспект цього процесу також очевидний, адже саме фасад приймає на себе, як би сказати, перший удар довкілля: вітру, вологи, дощу, снігу, сонячних променів та інших погодних впливів.

Основні етапи фарбування

Це тільки на перший погляд може здатися, що фарбування фасаду будівлі процес невигадливий і простий, а тому доступний кожному. Втім, так воно і є, але без допомоги фахівців тут все ж таки не обійтися. Тільки професіонал зможе зробити це легко та якісно, заощадивши в результаті гроші господареві житла. Фарбування в Одесі.

Етапи фарбування

  • Підготовчий етап
  • Ґрунтування
  • Вибір фарби
  • Вибір інструменту
  • Фарбування

Вибір фарби

Як компанія з багаторічним досвідом роботи (понад 12 років) ми рекомендуємо до цього етапу підійти з усією відповідальністю, тому що саме від цього вибору буде залежить подальший вид вашого фасаду і Ваш настрій після закінчення роботи.
Кожен вибере для себе свого виробника, але ми радимо фарби фірми Siltek та Caparol. Ці фірми довели часом якість свого товару.

Scroll to Top

Отримайте безкоштовну консультацію

Получите бесплатную консультацию