Водостічні системи Plannja

Металева водостічна система Plannja виробляється у Швеції з 1967 року і є універсальною системою для приватного та висотного житлового будівництва, об’єктів промисловості. Система виробляється із сталі найвідомішого концерну SSAB, який є найбільшим сталевиробником у країні і давно зарекомендував себе у всьому світі, як виробник високоякісного матеріалу. Замовити цю послугу або товар Ви можете зателефонувавши до нас за телефоном, а також через форму зворотнього зв’язку або прийти до нас в офіс. Також викликати фахівця на об’єкт для зняття вимірів та складання кошторису.
У своїх водостічних системах Plannja використовує нові технології захисного покриття Hard Coat*, яке забезпечує підвищену стійкість системи до механічних та температурних навантажень під час інтенсивних опадів та холодного сезону.

Переваги водостічна система Plannja:

Водостічні системи Plannja розроблені з урахуванням естетичних та функціональних аспектів, що дозволяє їм добре поєднуватися з різними типами будівель та забезпечувати ефективне стокровання води.
Покриття Hard Coat забезпечує:
  • стійкість до корозії; кольоростійкість; стійкість до механічних, термічних, хімічних впливів
  • Робочий діапазон температур Hard Coat від -50c до -120c, що гарантує матеріалу ще більш тривалий термін експлуатації
  • Висока міцність елементів, що дуже важливо для систем, що працюють під навантаженням снігу та льоду
  • Естетичний зовнішній вигляд
  • Металевий водосток не змінює своїх властивостей з часом
  • Швидкий та легкий монтаж за допомогою замків та фіксаторів
Замовити цю послугу або товар Ви можете зателефонувавши до нас за телефоном, а також через форму зворотнього зв’язку або прийти до нас в офіс. Також викликати фахівця на об’єкт для зняття вимірів та складання кошторису.
Scroll to Top

Отримайте безкоштовну консультацію

Получите бесплатную консультацию