ТехноНіколь мінеральна (базальтова) вата

Негорючі, гідрофобізовані тепло-, звукоізоляційні матеріали з мінеральної вати на основі гірських порід базальтової групи Замовити цю послугу або товар Ви можете зателефонувавши до нас за телефоном, а також через форму зворотного зв’язку або прийти до нас в офіс. Також викликати фахівця на об’єкт для зняття вимірів та складання кошторису.

Асортимент

РОКЛАЙТ – це легкі гідрофобізовані, негорючі тепло-, звукоізоляційні плити з мінеральної вати на основі гірських порід базальтової групи. Це універсальний матеріал для приватного будівництва
ТЕХНОЛАЙТ – це негорючі, гідрофобізовані тепло-, звукоізоляційні плити з мінеральної вати на основі гірських порід базальтової групи.
ТЕХНОБЛОК – це негорючі, гідрофобізовані тепло-, звукоізоляційні плити з мінеральної вати на основі гірських порід базальтової групи.
ТЕХНОВЕНТ – це негорючі, гідрофобізовані тепло-, звукоізоляційні плити з мінеральної вати на основі гірських порід базальтової групи.

ТЕХНОАКУСТИК – це негорючі, гідрофобізовані звукопоглинаючі плити з мінеральної вати на основі гірських порід базальтової групи. Особливе розташування волокон забезпечує високі звукопоглинаючі властивості. Високі фізико-механічні показники забезпечують надійну роботу матеріалу у вертикальних конструкціях на строк понад 50 років.
ТЕХНОФАС – це негорючі, гідрофобізовані тепло-, звукоізоляційні плити з мінеральної вати на основі гірських порід базальтової групи.
ТЕХНОФАС ЕКСТРА – це негорючі, гідрофобізовані тепло-, звукоізоляційні плити з мінеральної вати на основі гірських порід базальтової групи.
ТЕХНОФАС ЕФЕКТ – це негорючі, гідрофобізовані тепло-, звукоізоляційні плити з мінеральної вати на основі гірських порід базальтової групи.
ТЕХНОПЛЕКС Екструзійний пінополістирол ТЕХНОПЛЕКС спеціально розроблений для теплоізоляції приватних будинків, ремонту житлових приміщень, у тому числі для облаштування «теплих підлог».

Scroll to Top

Отримайте безкоштовну консультацію

Получите бесплатную консультацию