Стяжка підлоги машинного нанесення

Допомогти зробити перекриття в будинку максимально рівними та міцними може механізована стяжка підлоги, яка застосовується вже довгий час. Цей спосіб є методом вирівнювання за допомогою нанесення на шар конструкції розчину піску і цементу. Суміш твердне і гарантує високу якість покриття. Механізована стяжка підлоги дозволяє відносно короткий час виконати роботи і не вимагають значних фінансових витрат від замовника.
Стяжка підлоги механізованим способом, виготовлена кваліфікованими майстрами, дозволить створити привабливий, зручний настил під час ремонту або будівництва кімнат. Це особливо важливо, адже з цією горизонтальною поверхнею ми контактуємо у будинку найчастіше.
Ідеальна площина перекриття стане гідним завершенням інтер’єру, тоді як спотворені контури обов’язково викличе дискомфорт.
Стягування є одним із першорядних завдань, що стоїть перед будівельниками. Так вона проходить перед настилом завершальних систем.

Деякі вважають за краще застосовувати цю технологію без спеціального покриття. Такі прийоми часто застосовуються до гаражів, складів або льохів. У житлових будинках прийнято покривати підлогу допоміжними матеріалами. У таких ситуаціях цементно-пісочний пласт виступатиме як проміжний.

Scroll to Top

Отримайте безкоштовну консультацію

Получите бесплатную консультацию