Фінішне оздоблення стін - «Чокс»

Декоративна штукатурка «Чокс» – це ефект натурального каменю, який виходить при особливому нанесенні кількох шарів матеріалу. Через особливі складові цей вид штукатурки виходить еластичний, дуже надійний, за часом довговічний і найголовніше має хороші теплоізоляційні характеристики, що дуже важливо.
Матеріал чокс купити в одесі можна, а також замовити шпаклівку цим матеріалом. При роботі з ним можна помітити, що чокс застигає довше, ніж інші суміші, і завдяки цьому є час для створення різних візерунків та ефектів на штукатурці. Декоративна штукатурка “Чокс” універсальна – вона підходить як для внутрішніх робіт, так і для більшості фасадних робіт. У процесі роботи з нею довірити нанесення штукатурки варто лише висококласним фахівцям.

Які ми можемо порадити Вам з досвіду не одного року роботи. Ми студія фасаду з багаторічним досвідом роботи. Займаємось оздобленням та декором за допомогою різних технік. У роботі використовуємо лише якісні та сертифіковані матеріали. На сайті ви можете ознайомитись з нашим портфоліо. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. На першому місці для нас ми вдало можемо поєднати побажання клієнта з багаторічною якістю, що на сьогоднішній день важливо.

Scroll to Top

Отримайте безкоштовну консультацію

Получите бесплатную консультацию