Вентильовані фасади Host Rock

Фасадна система HOSTROCK або хострок складається з металоконструкції (консоль, вертикальний та горизонтальний профілі), яка монтується безпосередньо на зовнішні стіни будинку; утеплювача товщиною до 150 мм та фасадної плитки (розмір 600х105х25 мм) різноманітної колірної палітри.

ПЕРЕВАГИ

  • Екологічність
  • Енергоефективність
  • Дизайн

Поняття «екологічність» — стало впливом моди, що відбиває здатність не завдавати шкоди навколишньому природі і шкодить людському здоров’ю. Фасадна система HostRock створює оптимальний мікроклімат Вашого будинку і зберігає здоров’я Вашої родини.

Наш фасад захистить Вас від температурних перепадів взимку та влітку. Високий рівень шумопоглинання збереже тепло та комфорт Вашої оселі, і є екологічно правильним продуктом.
На ринку будівництва з’являється все більше екологічно чистих товарів, одним з яких стала система вентиляції HostRock.
У своєму виробництві наша компанія використовує екологічно чисті матеріали, наприклад мармурова крихта і річковий промитий кварцовий пісок.
Виробництво плитки HostRock є безвідходним для довкілля. У компанії «Механічний завод «Сонет» використовується Система Екологічного Менеджменту ISO 14001. Фасадна система HostRock збереже затишок Вашого будинку та зменшить рівень шуму в будівлі.

Підвищення вартості енергоносіїв та бажання заощаджувати кошти призводить до постійного вдосконалення будівельних технологій. Проривом на ринку енергозберігаючих технологій стали навісні вентильовані фасади (НВФ). Завдяки своїм незаперечним перевагам вентильовані фасади з року в рік стають все популярнішими. Не дивно, адже з їхньою допомогою можна ефективно утеплити будівлю, захистити несучі стіни та ізолювати від впливу навколишнього середовища, вирішити найскладніші дизайнерські та архітекторські завдання. Такі фасади є довговічними та практичними, вони не вимагають при експлуатації жодного догляду, що унеможливлює подальші витрати.
Термін служби HOSTROCK можна порівняти лише з терміном служби будівлі в цілому. Принцип дії НВФ є досить простим. У процесі експлуатації будівлі в несучих стінах постійно накопичується волога: ззовні – це атмосферні опади, зсередини будівлі – волога в результаті життєдіяльності людини. При накопиченні вологи у стіні та утеплювачі, збільшується теплопередача, і мешканці платять не лише за опалення кімнат у будинку, а й за обігрів вулиці.

Завдяки конструктивній особливості НВФ, у повітряному каналі між облицювальним захисним екраном та утеплювачем створюється ефект «витяжної труби». В результаті цього, з конструкції видаляється волога, що потрапила всередину або утворилася за рахунок конденсації. Повітряний канал дозволяє зберегти утеплювач у робочому стані протягом усього терміну експлуатації НВФ. Жодна інша існуюча система утеплення не має таких властивостей та показників енергоефективності.
Заощаджуємо до 40% на платежах, тому платимо менше за опалення взимку і кондиціювання влітку!
Різноманітна палітра кольорів дозволить Вам втілити всілякі архітектурні рішення для оформлення фасаду будинку. Вишуканий європейський стиль фасаду HostRock нагадує цегляну поклажу, але при цьому зберігає всі переваги вентильованої системи. Дизайн Вашого будинку може змінюватися в залежності від ваших уподобань: і може бути як сучасним, яскравим, модерновим, так і стриманим, монохромним.

Дизайн фасадів будь-якої оселі розробляється індивідуально під замовника.

Стандартна

Натуральна

Яскрава

Scroll to Top

Отримайте безкоштовну консультацію

Получите бесплатную консультацию