Вентильовані фасади – алюмокомпозитні панелі.

Алюмокомпозитні панелі – облицювальний матеріал, що складається з двох листів алюмінію з прошарком мінерального наповнювача або пластику. Товщина алюмінієвого листа становить від 0,015 до 0,5мм. Область застосування панелей широка: начіпні фасади, вентильовані короби, будівництво та реконструкція будівель, зовнішня реклама. Захисне та барвисте покриття нанесене з одного боку, але на індивідуальне замовлення поставляються панелі, які оброблені декоративним покриттям з обох боків..

ПЕРЕВАГИ

Враховуючи однорідність та малу товщину, композитні панелі мають низькі теплоізоляційні властивості. Стійкість матеріалу до температурних коливань розташована в діапазоні -50+50С. Натомість звукоізоляційні властивості у матеріалу відмінні.

Алюмінієві композитні панелі мають виняткову жорсткість, що надає їм високу стійкість до механічних пошкоджень та тиску.

При цьому вони еластичні, легко гнуться, за допомогою фрезерування набувають заданої форми. Можна їх пиляти, свердлити, гнути, щоб вийшли радіусні деталі. У процесі фрезерування структура матеріалу та декоративного покриття не порушується. Для додаткового захисту під час роботи панелі обклеюють захисною плівкою, яка легко видаляється після монтажних робіт.

Завдяки набору таких чудових якостей алюмокомпозитні панелі користуються популярністю у будівельному бізнесі.

Композитні панелі з алюмінію – сучасний якісний та технологічний матеріал. Він став гідною альтернативою таким матеріалам, як керамограніт, фіброцемент, листова сталь, алюміній.

Особливо широко алюмокомпозитні панелі використовуються при монтажі фасадів, що вентилюються. При цьому їх здатність гнутися, приймати різну форму обігрується дизайнерами при облицюванні колон, що виступають частин фасаду, незвичайних за формою вікон. При обробці фрезою панелі не розшаровуються, не тріскаються. Цю особливість застосовують під час монтажу кутів, дрібних елементів конструкції.

Зручність та функціональність алюмінієвих панелей оцінили співробітники рекламних агенцій. Здатність гнутися, приймати задані форми широко застосовують у виробництві зовнішньої реклами, виставкових павільйонах, внутрішній обробці кафе, барів.

Scroll to Top

Отримайте безкоштовну консультацію

Получите бесплатную консультацию